onsdag 11 november 2009

Shonnar vet

Snart flyttar jag till förorten. På bilden under kan ni se vad som har blivit lite av en tradition i just den förort som jag skall flytta till. Imorgon skall jag titta på lägenheten. Men den skulle lika gärna få ha kulhål och levrade blodpölar på golvet. Jag vill flytta nu.

5 kommentarer:

Teresa Maria sa...

tur att den inte hade hål. ellr inte kulhål iaf. och tänk så fina tapeter du får välja :)

anna sa...

är det möjligen gottsunda? jag är lite seg, men visste inte att du skulle flytta, vad tråkigt!
hursomhelst, om det är gottsunda, så är det en himla trevlig förort! mycket bättre än sitt rykte, och du har ju ingen bil de kan bränna upp :)
vilken gata ska du bo på, och får vi hälsa på? länge sen nu man var där. men det är bra där, så känn dig inte orolig, dessutom finns det jättefina promenadstråk!
kram

absolutebeginner sa...

Jo. Jag ska bo i gottsunda centrum. Där är brottsstatistiken högst i hela gottsunda! Förra veckan sköt polisen en man på den gård som tillhör min lägenhet. Men jag bor på 3:e våningen och har ingen bil som du säger ;) Dessutom finns ju ett bad där barnen kan bada. Amaya har redan börjat prata om att hon ska flytta till en pool :)

Ni är mer än välkomna om ni vågar!

Kram

anna sa...

aha.. gottsunda centrum, tror vi hade tur, som bodde så i utkanten. jag var i g-sunda centrum ne lördagskväll/natt. hade glömt nyckeln hem i peters ficka. han var för bakfull för att följa med mig från hans föräldrar, och jag var höggravid. då kom 2 snorungar fram till mig när jag stod vid en telefonautomat och skällde på peter och sa att de skulle våldta mig. så centrum är ingen hit när det är sent ute, gå inte ut sent!
men jag blev tokarg på skitungarna så de stack som tur var. men lsom sagt.. gå inte ut när det är mörkt... mitt tips. annars är det fina promenadvägar, du har nära till vårdsätraskogen och mälaren och som sagt badet :)
hoppas du kommer trivas lite.
jag visa gärna mina smultronställen i gottsunda.

absolutebeginner sa...

Skitungar. Hoppas jag slipper träffa dom. Jag kommer bo i centrum, alltså inomhus. Så jag slipper gå ut. Om det nu är något eftersträvansvärt? Att slippa gå ut alltså :/ Det finns även gym i anslutning till badet har jag läst! Och ångbastu! Så nu kommer jag bli en atlet! Ni är så välkomna att hälsa på den ensamma pappan!

Skicka en kommentar